CORSO 2022 - 20 t/m 24 APRIL

Home » Programma

PROGRAMMA GROOTSTE LENTEFEEST

Hoe graag willen wij het anders, maar ook in 2021 zal het Bloemencorso Bollenstreek niet door de straten en lanen van Noordwijk naar Haarlem rijden. De COVID-19 pandemie noodzaakt ons om de plannen aan te passen. Wij nodigen dit jaar niet de wereld uit om naar het bloemencorso te komen, maar wij brengen het bloemencorso naar de wereld.

Voorafgaande en tijdens de Bloemencorso zijn er verschillende events, met als hoogtepunt het Bloemencorso op zaterdag 23 April. Bekijk hier de verschillende events in het weekend van 20, 21, 22, 23 en 24 april 2022. Kies een event en lees meer over de praktische zaken.

20 t/m 24 APRIL

ACHTER DE SCHERMEN

Van woensdag 14 tot vrijdagochtend 16 april kan je de kunst van het decoreren van de wagens bekijken in Tennishal de Klinkenberg in Sassenheim. Honderden vrijwilligers zijn dan bezig om miljoenen bloemen aan de wagens te bevestigen. Als je geluk hebt, mag je misschien ook een keer proberen.

BEZOEK OPBOUWDAGEN

22 APRIL

LICHTJESCORSO

Op vrijdagavond 22 april zie je ons Bloemencorso in een ander licht. 's Avonds na 21.00 uur ontsteken wij duizenden lichtjes op de wagens en rijden een parcours door de pittoreske dorpskern van Noordwijkerhout. Een belevenis die je niet mag missen.

BEZOEK LICHTJESCORSO

24 APRIL

PRAALWAGEN EXPO

Zondag 24 april zijn de praalwagens nog één keer te bewonderen. Ze staan dan de hele dag in het hartje van bloemenstad Haarlem. Te midden van gezellige terrasjes, entertainment en muziek kan je op je gemak de mooiste foto's maken. En om 17.00 uur zwaaien wij de wagens uit met een laatste groet.

BEZOEK PRAALWAGEN EXPO

ROUTE VAN DE CORSO

In 2022 gaat het 75ste Bloemencorso rijden op zaterdag 23 april. Dan rijdt het Bloemencorso Bollenstreek van Noordwijk naar Haarlem.

BEKIJK DE ROUTE
to top button